Menu

Om GRØNBID

VAD GÖR GRØNBID?

Vi utvecklar solpanelskampanjer för gruppköp inom grannskapet.

VARFÖR ORGANISERAR NI KAMPANJER INOM GRUPPKÖP?

Genom gruppköp kan vi nå fler människor, och därigenom accelerera ökningen av solenergi och skapa grönare områden. Eftersom husägare blir en del av större kampanjer får de ett bättre erbjudande än om de hade köpt själva.

HUR TJÄNAR NI PENGAR?

Eftersom att vi hittar nya kunder och designar deras system, tar vi en liten provision från entreprenörerna för varje lyckad kampanj. Entreprenören sparar pengar genom att de får nya kunder, utan några säljåtgärder, och får även större projekt – Vi tar en del av det de sparar.

HUR SPARAR JAG PENGAR?

Genom att arbeta med flera hus samtidigt kan företag erbjuda bättre priser till våra kunder på grund av stordriftsfördelar.
För att hitta det bästa priset ställer vi först de tekniska kraven, och jämför sedan erbjudanden från flera företag.
Genom att ange ett lägsta tröskelvärde för antal hus i varje kampanj kan vi erbjuda lägre prissättning. Kunden får en individuell offert, vilket endast gäller om vår minimitröskel för antal hus är uppfylld. Detta villkor noteras också i offerten.

JAG BAD OM EN OFFERT FRÅN NÅGON ANNAN OCH DET VAR BILLIGARE. JAG TRODDE NI SKULLE HA DET BÄSTA PRISET!?

Vi ger den bästa offerten, inte nödvändigtvis det bästa priset. GRØNBID grundades av anledningen att det är svårt att jämföra offerter från olika säljare. Det är möjligt att någon kan erbjuda en solpanelsinstallation för mindre pengar, men det du inte får från dem är professionell design, garanti från ett erkänt lokalt företag och den bästa teknologin på marknaden.

SOLPANELER ÄR LÅNGSIKTIGA INVESTERINGAR MED LÅNGA GARANTITIDER. HUR KAN JAG VARA SÄKER PÅ ATT NI FINNS KVAR UNDER HELA GARANTITIDEN?

Våra kunder skriver kontrakt direkt med entreprenören. Vi tar bara emot erbjudanden från de entreprenörer som har varit aktiva under en längre tid och är medlemmar i Svensk Solenergi. Garantin för installationer är 5 till 10 år beroende på entreprenör. Läs mer om våra krav på teknologin här
Top
  TOP